5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Nite Dokumalır? Her binanın sahip başüstüneğu saha ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin şişko halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel hâlet önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Özellikle duyar ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Haricen antree uygun bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın çabucak dâhilen açılmalıdır (Antipanik düzen), yürekeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine hâlet göre lüzum bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoklukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış kapısı namına yapı mevki aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa yürekbünyesı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı Yangın Kapısı daha buna rabıtlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Yangın bapsı montajı silme hevesli şekilde örgülması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıkan üründe yanlış binalmaması müstelzim bir aksiyonlemdir.

Kapının güzel duyu dokuması ve istem edilen aksesuarların yararlanmaı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak kapının kolayca açılması sinein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yüzının kategorik olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Bu baplar taban olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan başlamak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna hileınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, elan çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygun davranılmalıdır.

Report this wiki page